Jouw steun is goud waard

Er is tot op vandaag geen medicijn of behandeling voor NCL. Daarom is er nog veel baanbrekend en duur wetenschappelijk onderzoek nodig. Met jouw steun kunnen we de juiste stappen zetten in de strijd tegen NCL.

Wil je ons graag steunen? Je steekt ons en andere lotgenoten hiermee een heel warm hart onder de riem. 

Er zijn verschillende mogelijkheden:

Vrije gift

Van particulier en bedrijf tot serviceclub en vereniging … jouw vrije gift is een belangrijke bouwsteen om onze doelstellingen te realiseren want met jullie steun kunnen we immers meer kinderen met NCL en hun ouders gericht begeleiden naar de juiste ondersteuning. Op die manier maak je hun leven een stuk aangenamer.

Een vrije gift overschrijven? Dat kan op rekeningnummer BE63 9730 4569 4108 , met mededeling ‘gift ter ondersteuning van ContactpuntNCL’

Sponsoring

De mogelijkheden om te ondersteunen via rechtstreekse sponsoring zijn zeer ruim.  Daarom een aantal concrete voorbeelden:

  • het op zich nemen van een kostenpost bij het organiseren van een event (vb. betalen flyers ter aankondiging activiteit of servetten bij een brunch of restaurant dag)
  • verstrekken of aanleveren goederen bij een fondsenwervingsactiviteit
  • gratis verlenen logistieke steun
  • tussenkomen in onkosten ter ondersteuning helpers (T-shirts, lunchpakket, drank, verzekering)
  • verlenen gunsttarief bij aankopen in verband met de werking van vzw Contactpunt NCL
  • directe, persoonlijke sponsoring bij aankoop van een hulpmiddel
  • gratis ter beschikking stellen van ruimtes voor een meeting, vergadering of activiteit

Dit zijn slechts een aantal mogelijkheden. We staan steeds open voor andere voorstellen.

Organisatie van acties en evenementen

Acties en evenementen ten voordele van onze organisatie brengen niet alleen een broodnodig centje in het laatje, ze dragen ook bij aan de zo belangrijke sensibilisering rond NCL.

Daarom zetten we zelf regelmatig een actie op poten om geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Ben je er graag bij? Dat zouden we heel fijn vinden. Je vindt een overzicht in onze kalender of op onze facebookpagina.

Maar ook als bedrijf, school, vereniging of particulier mag je natuurlijk een evenement of actie organiseren ten voordele van onze vzw. In het verleden werden al tal van fijne initiatieven gelanceerd. De creativiteit van onze vrienden, familie en sympathisanten is enorm en geeft ons een bijzonder warm gevoel. 

Wil je iets organiseren? Fijn! Geef ons zeker een seintje, zodat we je actie of evenement kunnen delen op onze kanalen. Ook steken we graag mee de handen uit de mouwen en bouwen we samen aan een succesvolle actie.

Meer informatie of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar wat we organiseren? Volg de laatste updates en nieuwtjes op onze Facebookpagina.